NOTÍCIES
CONTACTE

Presentació de la nova normativa de seguretat en mà quines

L’empresa MANXA Industrial va organitzar a les instal·lacions del Centre Integral de Formació Professional de La Garrotxa una presentació dels nous materials de l’empresa multinacional SMC, marca de material pneumàtic i d’automatització reconeguda a nivell mundial.
En la presentació es varen explicar les novetats de la normativa de seguretat en màquines així com les diferents solucions possibles i es van mostrar els productes que proposa l’empresa SMC.
La seguretat en els processos de disseny i fabricació de maquinària està esdevenint de vital importància a nivell global, amb un objectiu clar: “Protegir les persones fent les màquines amb un òptim nivell de seguretat”.
Al gener del 2012 va entrar en vigor la nova regulació internacional ISO 13849-1 sota la directiva 2006/42/CE.
SMC ha desenvolupat aquesta jornada en la qual s’expliquen el principals aspectes necessaris per aconseguir una adequada seguretat a les màquines actuals i futures.
A l’acte hi assistiren industrials de diversos sectors, tant d’empreses de producció com de fabricació i manteniment de maquinària , així com alumnes del cicle formatiu de grau superior de regulació i control automàtic i professors de l’institut La Garrotxa.
Aquest acte és un dels fruits de la col·laboració dels Instituts d’FP amb les diferents empreses, qüestió que valorem molt positivament ja que genera uns lligams entre els instituts i la realitat industrial i comercial que fa que tots plegats poguem treballar conjuntament.
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram