NOTÍCIES
CONTACTE

CFGS d'automà tica de l'Institut La Garrotxa premiat al CatSkills

El CatSkills es una competició oficial d’escoles que imparteixen Cicles Formatius de les diverses especialitats. Els guanyadors catalans de cadascuna de les especialitats es classifiquen per anar a la fase estatal. Dos estudiants de l’INS La Garrotxa han fet una  extraordinaria  participació a la present edició.  
La setmana passada, en David Moreno i en Joan Roca, estudiants de CFGS de Sistemes de Regulació i Control ( actual CFGS en Automatització i Robòtica Industrial ) de l’ INS La Garrotxa van fer una molt bona classificació, obtenint un 2on i un tercer premi .
Pel que fa a l’especialitat de “Control Industrial”, basada en  control automàtic de maquinaria , en David Moreno va quedar 2on classificat i suplent per a la fase estatal SpainSkills. A l’altra especialitat en que van competir en equip en David Moreno i Joan Roca va estar la de “mecatrònica” , tècnica que engloba la construcció i programació de maquinaria industrial. En aquest cas, l’equip dels dos alumnes de l’ Institut La Garrotxa va quedar 3er classificat . A l’edició d’enguany, que es va fer a Tarragona la setmana passada, van competir durant 2 dies els estudiants d’uns 12 centres de Catalans  .
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram