NOTÍCIES
CONTACTE

Fòrum Escoles Verdes a Olot

El dijous dia 31 de març es va celebrar  el fòrum de la xarxa d’escoles per a la sostenibilitat dels centres de secundària de Girona, Catalunya central i Andorra. En total es van trobar 172 participants entre alumnes i professors de les escoles adherides al Programa Escoles Verdes.

 Cada dos anys s’organitzen els fòrums amb l’objectiu de poder intercanviar experiències entre centres adherits al Programa Escoles Verdes. De cada centre hi poden assistir 4 persones entre alumnes i professors.

Els centres participants de La Garrotxa van ser : L’ Institut Bosc de la Coma, l’Escola Pia i l’ Institut La Garrotxa.

 Del nostre centre els representants han estat els alumnes David Àrias i Albert Ortiz de 2on d’ESO que van presentar una actuació molt interessant i que donarem a conèixer molt aviat. Per part dels professors en Ferran Colomer va presentar una proposta per estalviar gasoil  utilitzant plaques solars que va despertar molt interès per part dels altres instituts.

 El dinar es va fer al volcà Montsacopa i a continuació es van plantar arbres . L’Ajuntament d’Olot va preparar el terreny i per grups es va fer la plantada. Cap a les 4 de la tarda tothom va anar cap als seus centres.

 L’actuació més ben valorada participarà a una altra trobada que se celebrarà a Vitòria i els guanyadors podran participar a la conferència internacional Jove , que es farà  l’any vinent a Rio de Janeiro.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram