NOTÍCIES
CONTACTE

Recepció de l’equip català  del campionat nacional d’FP SpainSkills.

El dimarts 23 de maig, va tenir lloc al Palau de la Generalitat, la recepció dels participants al Campionat Estatal de Formació Professional, SpainSkills, competició realitzada a Madrid de l’1 al 5 de maig de 2017.

L’alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior de Patronatge i Moda, del nostre centre, Maria Pulido, guanyadora de Medalla de Plata, va estar rebuda, juntament amb la resta de l’equip participant, per la Consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz, al Palau de la Generalitat, la qual va afirmar que “èxits com el vostre ens ajuden a prestigiar la formació professional”, i se’ls va lliurar el certificat de participació al Campionat d’FP SpainSkills 2017. També varen tenir l’ocasió de poder conversar uns minuts amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el qual els va felicitar pel seu paper fet al llarg de la competició.
Durant la recepció també varen poder gaudir d’una visita guiada a algunes de les dependències del Palau.