NOTÍCIES
CONTACTE

Presentació del conveni del cicle formatiu de grau mitjà  d'elaboració de productes alimentaris.

Després de la presentació s’ha fet la primera reunió de la comissió de seguiment entre les empreses signatàries del conveni i els representants de l’Institut
 
Aquest dimecres, 16 de juliol,  ha tingut lloc la presentació del conveni d’aquest nou cicle formatiu de grau mitjà d’elaboració de productes alimentaris, en règim d’alternança i amb formació dual. Han assistit a l’acte el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot; el director de l’Institut Garrotxa, Albert Bramon; les empreses adherides a aquest conveni, a través Xavier Espuña, de l’empresa Esteban Espuña, SA, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Olot, Núria Fité.
 
Aquest cicle neix de la voluntat del departament d’Ensenyament d’impulsar la formació professional en modalitat DUAL i de la necessitat de les empreses del sector alimentari de la comarca de disposar de personal qualificat per optimitzar la producció i potenciar la innovació. És per aquest motiu que es valora molt positivament aquesta nova oferta formativa, encaminada a proporcionar els coneixements necessaris per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i qualitat, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.
 
Les empreses adherides al conveni són les següents:
-      Embutidos Caseros Collell, SLU
-      Embotits Monter, SLU
-      Esteban Espuña, SA
-      J. Curós, SL
-      Noel Alimentària, SAU
-      Ramon Ventulà, SA
 
Després de la presentació del conveni s’ha fet la primera reunió de la comissió de seguiment  entre les empreses signatàries del conveni i els representants de l’Institut per definir les línies de treball encarades a les necessitats actuals de les empreses del sector.
 
Des de l’Institut encoratgen als joves de la comarca a plantejar-se aquesta opció que ofereix unes bones perspectives d’inserció laboral.
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram