NOTÍCIES
CONTACTE

PREMIS SALVADOR REIXACH

Sexe a la tercera edat, la creació d'un empresa d'anàlisi de sòls agrícoles i una col.lecció de moda amb inspiració mediterrània són els temes dels tres treballs pemiats del nostre centre en els XXI Premis Salvador Reixach celebrats el passat 2 d'octubre a Santa Pau.

Mina Cañada Roca amb el treball de recerca Sexualitat daurada, sexualitat silenciada, ens apropa a com la gent gran viu la sexualitat tenint en compte el desconeixement per part de la resta de generacions. El treball es complementa amb un reportatge audiovisual amb testimonis explicant les seves experiències

En els àmbits de projectes de Cicles Formatius, les premiades van ser Lidia Molinero Oliveras, amb el seu Projecte Lud, un treball que consisteix en la realització d’una col.lecció de pantalons i americanes de dona, inspirada en tres temes : la Mediterrània, la dècada dels 50 i la felicitat.

En l’àmbit d’emprenedoria i empresa,  Bruna Cardús i Anna Reixach amb el projecte The Van Lab, van rebre el premi per la creació d’una empresa privada d’anàlisis de sòls agrícoles, amb els principals objectius d’assolir l'excel·lència en el tracte a la gent, en la qualitat del servei i en la fiabilitat dels resultats.

La participació en l'edició d'enguany va ser molt alta, amb treballs d'alumnat d'instituts d'arreu de Catalunya. El jurat en va destacar el bon nivell de tots els treballs presentats. Enhorabona doncs a les guanyadores, als paticipants, al professorat assessor i al PEHOC per l'organització de l'acte.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram