NOTÍCIES
CONTACTE

Jornada tècnica d'elaboració de pa.

Una nova Jornada Tècnica va acostar a la nostra cuina professionals del món alimentari. Aquesta vegada  vam tenir la sort de comptar amb Àngel Zamora,  qui ens va acostar a l'art de fer pa . El forner de la Fogaina, ens va oferir en aquest taller la oportunitat d’aprendre el seu mètode per elaborar un pa de tipus pagès i un pa integral de blats antics.

Tot seguint el procés de l’elaboració, els participants van treure tot el suc possible a l'ocasió. Tal com programat, les explicacions i el debat van ser omnipresents al llarg de la jornada.  Blats antics, farines a la pedra, massa mare natural, escaldats, torrat de llavors i llargues fermentacions per citar alguns dels temes clau.

La jornada va desenvolupar-se amb èxit i els participants van poder marxar amb un pa a sota cada braç.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram