NOTÍCIES
CONTACTE

Jornada de valors en l'esport a Olot

El dimecres dia 7 de febrer es va celebrar al Parc Nou d’Olot, la jornada que culmina el Projecte Valors en l’Esport que ha dut a terme el PTT Garrotxa durant tots aquests mesos.


A la Jornada hi han participat un total de 100 alumnes de diferents PFI de la província (Ripoll, Banyoles, Escola Pia d’Olot i PTT Garrotxa).
La primera part de la Jornada els alumnes de CFGS d’Esports de l’Escola Pia van dinamitzar tot un seguit de jocs que van fer xalar de valent els alumnes. Tot seguit els alumnes van poder menjar un esmorzar saludable elaborat pels alumnes del perfil d’Auxiliar de Cuina i Serveis a la Restauració del PTT Garrotxa.

La segona part de la jornada els diferents PFI participants van dissenyar un circuit de jocs cooperatius on van posar en pràctica aquells valors que s’han treballat durant tot el projecte; solidaritat, empatia, cooperació, treball en equip, civisme, responsabilitat,
comunicació …
Tota la jornada es va desenvolupar en un ambient de respecte i civisme i els alumnes van poder gaudir d’una diada educativa diferent.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram