NOTÍCIES
CONTACTE

GEP DAY

Què és el GEP DAY? Doncs és una jornada en què l'alumnat #4esoinslagarrotxa ha pogut gaudir de diferents activitats utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Hi ha hagut dues activitats principals i els diferents grups de 4t han passat per cada una d’elles. A la Sala d’Actes, han pogut escoltar una xerrada sobre l’anglès arreu del món a càrrec de Danny de l’editorial Burlington. A través de preguntes, jocs i trucades l'alumnat ha après sobre els diversos països de parla anglesa i curiositats sobre cada un d’ells. Sabeu com es diuen les cries de cangur i koala en anglès australià?

I a la Sala Polivalent, la Irina Folch, del grup Let’s Play, ens ha fet participar en una mena de teatre musical en anglès. Hem escalfat, ens hem fet massatges, hem après diferents passos fins aconseguir un trosset de la coreografia del musical Memphis.

Isn’t it amazing?

@letsplayperformingarts

L’INS Garrotxa porta més de 6 anys treballant amb un grup de professors que en les seves classes no lingüístiques (socials, música, ciències, tecnologia, matemàtiques, art…) utilitzen algun recurs en anglès (fitxa, vídeo, document, exercici… ). I avui, hem aprofitat per sortir de l’aula i hem vist com l’anglès s’utilitza en una classe de teatre musical.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram