NOTÍCIES
CONTACTE

Elaboració de Panellets.

Arriba la castanyada i un any més el alumnes del cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris (EPA)  ofereixen panellets. Elaborats a la cuina de l’Institut com a tret de sortida de les elaboracions previstes durant el curs, podreu tastar els de sempre de pinyons, però també un assortit d’ametlla, codonyat i xocolata. Aquest any destaquem la col·laboració del cuiner Xavier Benavent que, entre altres coses, ens ha ensenyat com temperar la xocolata.

El panellet és un producte culinari típic del nostre país, molt arrelat a la cultura més local, i un cop més ens ofereix la oportunitat de posar en pràctica els aprenentatges dels alumnes i motivar-los en l’àmbit culinari. Aconseguim també així, d’autofinançar de manera parcial la matèria primera i les eines necessàries per fer possibles aquestes pràctiques.

Després dels panellets vindran els torrons de nadal, després les roses comestibles de Sant Jordi i després...qui sap les sorpreses que ens esperen aquest curs!

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram