NOTÍCIES
CONTACTE

DIA DE LA NO VIOLÈNCIA

Al llarg del primer trimestre, L'alumnat d'Activitats Cíviques i Culturals de 4t d'ESO porten a terme el projecte "Somiem que hi ha Pau", a través del qual treballen diferents conflictes que estan actius actualment. Alguns els treballem entre tots i n'estudiem les causes, els interessos que s'hi amaguen, així com les seves conseqüències. A la segona part del projecte, treballen en grup i escullen un d'aquests conflictes per estudiar-lo en profunditat. L'any passat van fer un reportatge de cada un d'aquests conflictes i els vam exposar en un mapamundi gegant que vam fer al bar de l'institut.

Aquest any, un cop estudiat el conflicte que han escollit, han elaborat una cançó reivindicativa que reflectís la problemàtica del conflicte, les conseqüències per la població i que fes una reflexió per la pau.

El projecte culmina avui, Dia de la Pau amb una petita trobada amb tots els alumnes de 4t per presentar aquests conflictes que han treballat i escoltar junts les cançons que han elaborat.

Tot seguit, hem fet una votació i ha guanyat la cançó sobre els nens solda "Will be forever worn" s de la Juna Teixidor , la Teia Jané, la Bruna Pellicer i l'Àmber Kharbanda , que tindran un esmorzar gratuït al bar de l'institut.

#4esoinslagarrotxa#DENIP#educacióperlapau

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram