NOTÍCIES
CONTACTE

Xerrades a l'hospital comarcal d' Olot per professorat de sanitat.

Les professores del departament de Sanitat hem assistit a un curs de 15 hores de Teràpies intravenoses i noves tecnologies diagnòstiques i terapèutiques a l'Hospital Comarcal d'Olot. Ha estat una formació específica d'àmbit hospitalari que ens ha permés tenir una visió holística de les competències transversals de FP amb l'entorn hospitalari. La formació ha suposat la intervenció de diferents formadors  en els següents àmbits:
1.-Teràpies intravenoses i teràpies en oncologia  per part de l'Hospital de dia en Oncologia.
2.-Cirurgia: Estacions d'anestèsia i tipus, laparoscòpia, innovacions en tècniques quirúrgiques, preparació del pacient: preoperatori i postoperatori, reanimació i transfer, per part de dues infermeres de quirófan de l'Hospital.
3.-Diagnòstic per la imatge: TC i tipus, Radiologia i tipus, Ecografies 3D amb Doppler.
4.-Sala de Parts. Equipaments, funcions de la TCAI en aquesta Unitat.

Aquesta activitat formativa s´emmarca en el Programa de millora de la qualitat en Formació Professional, finançat pel Ministeri d´Educació, Cultura i Esport i cofinançat pel Fons Social Europeu.
La valoració ha estat molt positiva tan per part dels formadors com dels 20 professors de tot Catalunya de Formació Professional que han participat en el curs.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram