NOTÍCIES
CONTACTE

DOS TREBALLS DE RECERCA PREMIATS PER LA SOCIETAT CATALANA DE FíSICA

Divendres 6 de març, la Societat Catalana de Física, en un acte molt complet, va lliurar els premis TREC en la seva dotzena convocatòria. S’hi van presentar 66 treballs de recerca. Dos dels quatre premis atorgats van ser per a dues alumnes de l’Institut La Garrotxa. La Júlia Pla Bauzà va obtenir un dels dos premis i la Maria González Calabuig un dels dos accèssits. L’assessora de tots dos treballs va ser la professora de física i química, Eva Sánchez Coll.

En el treball EL SOL DES DE LA GARROTXA, la Júlia Pla va fer un seguiment de l’evolució de les taques solars durant mig any.

En el treball FÍSICA O FICCIÓ?, DE LA TERRA A LA LLUNA, la Maria González va analitzar les dades matemàtiques del llibre de Julius Verne De la terra a la lluna.

Tots dos treballs són realment bons i molt interessants. Felicitem les dues guanyadores i desitgem que aquest hagi sigut un bon tret de sortida per a la nova etapa que han començat a la universitat.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram