NOTÍCIES
CONTACTE

Xerrada de l'escriptora Maite Carranza

 La popular escriptora Maite Carranza va visitar el nostre institut el dia 16 d’abril. És autora de més de quaranta novel·les (infantils, juvenils i per a adults), també de guions de sèries televisives (El cor de la ciutat, Nissaga de poder...). Ha rebut molts premis literaris i la seva obra ha estat traduïda a uns vint idiomes.

Els alumnes de tercer d’ESO que van assistir a la xerrada havien llegit la famosa trilogia La guerra de les bruixes i es van mostrar molt interessats en el procés de creació de l’escriptora. Li van formular preguntes sobre la manera de plantejar les novel·les, els personatges, els espais, els noms propis, els elements fantàstics.... Alguns alumnes li havien preparat una entrevista. L’escriptora va atendre molt amablement totes les qüestions que els nois i noies li demanaven, els va agrair el seu interès, es va endur unes fotos de record de tot el grup per penjar-les al seu blog i va invitar els alumnes a intervenir-hi amb més preguntes.

De ben segur que el públic assistent, tant alumnes com professores, tindrem un bon record d’aquesta xerrada de la Maite Carranza, escriptora que tant enganxa i entusiasma.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram