TRES PREMIS SALVADOR REIXACH

Amb mascareta i complint totes les mesures de seguretat s’han pogut  celebrar els XX Premis Salvador Reixach per a Treballs de Recerca i Projectes Finals de cicles. Dels nou àmbits que es premiaven, tres primers premis van recaure en alumnes del nostre centre. Mònica Oliveras premiada en la Modalitat II República i Guerra Civil pel seu treball “ Paper Carlets durant la Guerra Civil” on s’aprofundeix en el coneixement de les indústries de guerra ; Marina Faja en la modalitat d’Arts i Disseny  pel treball “ Dibuixar és mirar. El procés creatiu dels artistes” centrat en el procés de la creació artística de 12 grans artistes i en la modalitat comarcal “Yostega fest “ de Núria Peracaula, treball que estudia els passos a seguir per a la creació d’un festival per a joves artistes garrotxins. 

També  van resultar finalistes els treballs de Recerca  batxillerat de  la Claudia Piella , l’Ester Montero i els projectes final de Cicle de la Mireia Sallés , la Ruth Prat i en Pau Noguer. 

Des d’aquí agrair al PEHOC l’organització de l’acte  que vam poder fer en directe i felicitar a tot l’alumnat i professorat que hi ha participat.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram