NOTÍCIES
CONTACTE

PREMI SIGRE

"Reciclar Medicaments: Per a tu per a tots" és el títol del tríptic guanyador del IV CONCURS Medicaments: quin quan, com presentat per Júlia González, Pol Mascarella, Júlia Sabé, Daniel Verdaguer i Aina Vila, alumnat de BAtxillerat i sota la coordinació de la professora Laia Planella.

El premi , convocat per SIGRE, el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i l'Institut de Desenvolupament de la Universitat de Barcelona, té com a objectiu fomentar l'educació medioambiental dels joves de Secundària i Batxillerat. Els premis també pretenen reconèixer la tasca realitzada, en aquest sentit, des dels centres educatius, a més de posar en valor el paper fonamental de les farmàcies en la gestió mediambiental dels residus de medicaments i els seus envasos.

El jurat ha valorat especialment la precisió i claredat amb la qual l'alumnat ha tractat la importància de reciclar correctament els envasos buits o amb restes de medicaments al Punt SIGRE de la farmàcia, així com la creativitat, qualitat i idoneïtat del contingut i el mateix disseny artístic aplicat.

Sobre SIGRE Medicament i Medi Ambient

SIGRE Medicament i Medi Ambient és una entitat sense ànim de lucre creada per iniciativa de la indústria farmacèutica, amb la col·laboració de la distribució i les farmàcies, per garantir la correcta gestió mediambiental dels envasos i restes de medicaments d'origen domèstic.

SIGRE persegueix un doble objectiu:

• El mediambiental: reduint els perjudicis mediambientals que els envasos i restes de medicaments poden ocasionar, mitjançant la prevenció dels residus en origen i el correcte tractament mediambiental dels residus generats a la fi de el cicle de vida de l'medicament.

• El sanitari: afavorint la no acumulació de medicaments a les llars i sensibilitzant el ciutadà sobre els riscos sanitaris derivats de l'ús inadequat dels mateixos.

ENHORABONA PER LA FEINA FETA .

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram