NOTÍCIES
CONTACTE

INTERCANVI THUIR-OLOT

Durant la primera setmana de març l'alumnat de 3r. d'ESO va rebre la visita dels seus corresponents francesos en el marc de l’intercanvi entre Thuir i Olot. Aquest és el primer intercanvi de francès que fem des del confinament d’ara fa dos cursos. La veritat és que tot va anar molt bé, malgrat el temps que no va acompanyar.
L'alumnat de la Catalunya Nord, allotjats a la Torre Malagrida, varen poder gaudir de la nostra ciutat amb jocs de descoberta, dels volcans visitant el Montsacopa i també el recent estrenat espai crater. Varen ser uns dies molt intensos en els que vam compartir espais, àpats i complicitats que ara, després de setmana santa, tornarem a reviure amb la visita de tornada a casa seva. Tenim moltes ganes de tornar-los la visita a partir del 19 d’abril en que anirem a Thuir i després a Montpellier a coneixer aquella bonica zona de la costa francesa.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram