NOTÍCIES
CONTACTE

GUANYADORS D’UNA AJUDA DE CAIXABANK-DUALIZA I FPEMPRESA PER LES JORNADES D’ORIENTACIÓ

Les jornades d’orientació celebrades els dies 15 i 16 de març, han obtingut una ajuda de 2.500 € de la convocatòria “Orientación Activa 2021-2022” que promou Caixabank-dualiza amb la Asociación de Centros de Formación Profesional FPEmpresa. La finalitat d’aquesta convocatòria és promocionar accions d’orientació innovadora i proactiva vers la Formació Professional, especialment cap a cicles formatius de l’àmbit STEAM.

Les jornades d’orientació
La voluntat de les jornades és contribuir en l’orientació dels joves de 4t d’ESO de tota la comarca per escollir el seu futur posant -los a l’abast tota la informació del que s’hi pot estudiar.
Les principals activitats realitzades en les jornades han estat:

• El TASTET D’EMPRESA. Xerrades de proximitat entre empresaris i joves. Durant el matí del 15 de març, 21 empresaris han atès als 566 joves de 4t d’ESO de la comarca. Aquesta activitat ha permès que els alumnes, en grups reduïts, hagin pogut contactar directament amb representants d’empreses de diversos sectors.

• VISITES ALS INSTITUTS. Al llarg de tot el matí del dia 16, els alumnes han pogut visitar tots els centres educatius de la ciutat per veure les instal•lacions i escoltar xerrades de cada un dels estudis postobligatoris que s’hi ofereixen.

• SIGUES PRO! TROBA EL TEU CAMÍ A LA FP. Taula rodona oberta als alumnes i famílies on hi han participat 7 empresaris de sectors ben diversos: industrial, servei a les persones, art i disseny, etc. El debat s’ha focalitzat en posar en valor la formació professional com a base de coneixement i habilitats per incorporar-se en el món laboral segons les necessitats i exigències de l’actualitat. Així mateix hi han participat exalumnes que han creat la seva pròpia empresa gràcies als estudis de formació professional que van realitzar.

https://www.instagram.com/caixabankdualiza/

https://facebook.com/CaixaBankDualiza/

https://www.youtube.com/c/CaixaBankDualiza

https://www.linkedin.com/company/caixabankdualiza/

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram