FPChallenge - INS la Garrotxa

Des de la Xarxa Emprènfp, el passat 3 de març, es va dur a terme l’FPChallenge. Aquesta activitat és una proposta de la Xarxa, i hi varen participar alumnes de quatre instituts: Institut de Vic, Institut Serrallarga de Blanes, Institut Bosc de la Coma i Institut La Garrotxa d’Olot.

L’esdeveniment va consistir en trobar una solució a un repte exposat per una empresa olotina.

En aquest cas, l’empresari va ser en Jordi Rabat, exalumne del nostre institut, que actualment és el gerent de l’empresa Energy Tools, i que va proposar un repte sobre la factura de la llum. L’acte va ser conduït d’una manera molt dinàmica per en Marc Navarro, també exalumne del nostre centre.

En el transcurs del matí els alumnes varen desenvolupar una metodologia utilitzada en tècniques d’emprenedoria que els va permetre, en un període de temps acotat, trobar una resposta al repte. Els finalistes varen ser escollits pels mateixos alumnes i el guanyador per un equip integrat per professorat, l’empresari i un membre de l’equip directiu.

L’FPChallenge va tenir èxit gràcies a la implicació de l’alumnat, professorat, Dinàmig, Energy Tools, el conductor de l’acte, els alumnes de batxillerat, que varen arrodonir la festa amb música, i la  col·laboració dels departaments d’EPA, Mecànica i Jardineria, així com consergeria, secretaria i BUC.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram