El nostre alumnat ha participat a les Jornades d’Orientació, on han tingut l’oportunitat de conèixer...
Els estudis de producció agropecuària permeten obtenir la capacitació professional per produir productes agropecuaris i/o participar en els processos productius atenent a criteris de qualitat, sostenibilitat i rendibilitat, i respectant totes les normes de benestar animal, riscos laborals, protecció ambiental i seguretat alimentària.
Per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà s’ha de complir un dels requisits següents
Durada: 2.000 hores
Distribució: Intensiu, dos cursos
Horari: Matins
Organitzar i gestionar els mitjans de producció agropecuària, analitzar les condicions del medi, controlar-ne l’ús (adobs, llavors, maquinària, pinso…), seleccionar les espècies, varietats o races més adaptables al medi i establir les mesures correctives.
Gestionar i organitzar explotacions familiars agropecuàries i empreses agrícoles i ramaderes des de la seva projecció, organització, manteniment i desenvolupament, participant d’una manera activa en el control i selecció dels adobs, llavors, races més apropiades i maquinària més adaptable a les condicions de l’explotació.
El nostre alumnat ha participat a les Jornades d’Orientació, on han tingut l’oportunitat de conèixer...
El desarrelament és l’eix central d’aquesta nova edició de la revista, un tema que ens...
L’Institut La Garrotxa ha estat seleccionat per rebre una subvenció en la convocatòria 23/24 per...
Recollim emocionats i amb molt d'agraïment aquesta medalla que ens concedeix l'Ajuntament d'Olot. Compartim aquí...