NOTÍCIES
CONTACTE

BEQUES BEN MERESCUDES

D’un total de 18 candidatures presentades en aquesta ocasió, les de Sergi Babiano i Suchita Kaur de l’INS La Garrotxa, han estat seleccionades per rebre la beca de la fundació ROSA MARIA SANS. És la quarta edició de les beques d'aquesta Fundació que persegueix l’objectiu de donar un impuls a estudiants de la Garrotxa amb talent, però amb recursos econòmics limitats, perquè puguin iniciar els seus estudis universitaris.

Les beques permeten cobrir les despeses de matrícula i les taxes obligatòries, així com l’allotjament, la manutenció, els desplaçaments i el material docent de l'alumnat durant el període lectiu. L'alumnat pot renovar la beca pels següents cursos universitaris fins a la finalització dels estudis, sempre que la seva situació econòmica continuï emmarcada dins els criteris establerts per la Fundació.

En Sergi començarà els estudis Biologia a la Universitat de Girona i la Suchita Kaur Enginyeria Química a la Universitat Autònoma.

El lliurament de les beques va tenir lloc a la seu central de Noel, empresa vinculada a la Fundació. Junt amb aquests estudiants, també han estat becats dues alumnes de l'institut Bosc de la Coma. Enhorabona a totes i tots !!!

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram