NOTÍCIES
CONTACTE

APRENDRE I ACTUAR PER CANVIAR EL MÓN

L’electrònica justa i sostenible, les injustícies al món, el malbaratament alimentari, el consum responsable, el paper de la banca, el reciclatge del tèxtil… Són temes que sovint apareixen als mitjans de comunicació i a les converses quotidianes perquè ens afecten a tots de manera directa. A l’Aprenentatge i Servei (APS) que hem fet els alumnes de 4t d’ESO de l’institut La Garrotxa hem tractat aquestes qüestions a partir de tallers organitzats per SETEM Catalunya.
.
En Bernat Trèmul, tallerista de Setem, ens ha explicat moltes coses que nosaltres desconeixíem i, a partir de jocs i debats, hem pogut reflexionar sobre les causes i conseqüències dels nostres actes, hàbits o costums.

Per concloure l’APS hem presentat oralment un dels temes que havíem treballat en cadascuna de les sessions: Quines injusticies hi ha al món?, Consum responsable, Tèxtil, Consum responsable d’aliments, Transició ecosocial, Gènere, Telèfons mòbils, Banca convencional i banca ètica i Economia social i solidària. Cada grup d’alumnes ha fet un mural i els hem passat a explicar per cadascuna de les classes als nostres companys de curs.

Com que un dels objectius de l’activitat és explicar i que la gent aprengui a ser-ne conscient, hem exposat els murals al passadís de l’institut perquè tothom pugui veure el que hem treballat i siguem més conscients dels nostres actes.

Moltes gràcies, SETEM Catalunya!

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram