Durant les Jornades d'Orientació Tècnica d'enguany els alumnes del cicle formatiu d'Elaboració de Productes Alimentaris han fet activitats per conèixer millor el sector, l'entorn i les sortides professionals tot visitant Olot, Ripoll i Monells.
Dimecres, de la mà d'en Jordi Vilarrasa van fer una visita guiada a la Plaça Mercat d'Olot. Aprofitant la visita, els alumnes van realitzar una activitat de realitat augmentada cercant a les diferents parades uns codis QR els quals, a través del mòbil, els permetien resoldre unes activitats sobre les tècniques de venda i comercialització utilitzades. La sortida per Olot es va complementar amb una visita al museu dels volcans amb terratrèmol simulat inclòs.
Dijous, van visitar l'aula d'hostaleria del ripollès, on els docents i alumnes d'aquest centre els van permetre, no només visitar les seves instal·lacions sinó també participar en un taller fantàstic per practicar l'elaboració de pa i croissants.
Divendres, per tancar la setmana, l'ECA de Monells els va rebre per realitzar una pràctica d'elaboració de suc de Poma i a la tarda van poder visitar la planta pilot del CENTA-IRTA.